Прес-центр Про філію Послуги і тарифи Довідка Ресурси Оплата
Новини поштою

Рівненська філія ПАТ «Укртелеком» долучилась до громадської ініціативи «Крок у Європу»

06.06.2013
 У Рівному в Парку культури та відпочинку імені Тараса Шевченка відкрилася найменша в Україні бібліотека «ЧаРівні телефонні будки».

090_1.jpg Акція має на меті популяризувати читання серед мешканців міста, які відпочивають у парку.  Це підвищить престижність книжки та сприятиме  європеїзації міста. Практика подібних громадських безкоштовних читалень під відкритим небом вже давно використовується  у багатьох країнах Європи. Зараз її перейняло і місто Рівне.

Рівненська філія ПАТ «Укртелеком» долучилася до ідеї відкриття найменшої бібліотеки в Україні,  виділивши  зі свого фонду 4 телефонні кабіни для  встановлення їх у багатолюдних  місцях відпочинку на території цього парку. Фахівці філії надали нове життя телефонним кабінам, переобладнавши їх у своєрідні книжкові шафки. Організаторам вдалося зібрати кілька сотень книг, які, власне, і наповнили «ЧаРівні телефонні будки».

«Наша компанія  і надалі надаватиме підтримку таким перспективним та оригінальним проектам, які до того ж, є  ще й корисними для міста. Ми також хочемо, щоб наше місто розвивалося та ставало ближчим до Європи. Тому  приємно, що є небайдужі  люди, які думають і працюють у цьому  напрямку, - сказав  директор Рівненської філії Укртелекому Вадим Мосаковський.

На відкритті найменшої бібліотеки в України зібралися мешканці міста.  Відтепер впродовж дня кожен відпочиваючий в парку може вільно користуватися цією міні-бібліотекою.

Авторами ідеї таких читалень під відкритим небом є головний редактор порталу «ЧаРівне.інфо» Марина Назарчук та директор IT-компанії «PRANTMEDIA»Ігор Гляйх. А головним організатором та ініціатором їх встановлення у парку є журналіст телеканалу «1+1»Олександр Курсик.

Рiвненська філія ПАТ «Укртелеком»
Довідка за телефоном: 0-800-506-800
Поштова адреса: Україна, м.Рівне 33028, вул. Міцкевича, 2